Prevod diploma i svedočanstava

Prevod diploma i svedočanstava, kao specifična usluga, pruža se najčešće prilikom podnošenja dokumentacije za radne dozvole, za nastavak školovanja ili lečenje u Nemačkoj. Sudski tumači za nemački jezik agencije FLASH su specijalizovani za ovaj tip usluge i licencirani od strane institucija u Nemačkoj.

Samim tim što naši sudski tumači imaju licence izdate od strane nemačkih institucija, prijem prevedene dokumentacije je zagarantovan. Sigurni smo u to što radimo i možemo i vama garantovati da vam nemačke vlasti neće vratiti dokumentaciju zbog toga što ne priznaju prevod sudskog tumača.

Korišćenjem usluga sudskog tumača za nemački jezik agencije FLASH, uštedećete i vreme i novac, a stres smanjiti na minimum. Vaše je samo da po dogovoru dostavite kompletnu dokumentaciju i sačekate na brz, tačan i što je najvažnije, pouzdan i priznat prevod diploma i svedočanstava na nemački jezik.

U okviru prevoda diploma i svbedočanstava, sudski tumač agencije FLASH može uraditi:

  • Prevođenje na nemački jezik, sa ili bez overe, svedočanstava bilo koje školske institucije u Srbiji
  • Prevod na nemački jezik, sa ili bez overe, diploma svih viših i visokih obarzovnih institucija u Srbiji
  • Prevod na nemački jezik master i doktorskih radova, kao i drugih naučnih radova u bilo kojoj oblasti

Zato, ako želite brz i suguran, a najvažnije od svega priznat prevod na nemački jezik, kontaktirajte agenciju sudskog tumača za nemački jezik korišćenjem podataka na stranici kontakt za prevod diploma i svedočanstava na nemački jezik...